Natuurschoon van Langweer

Langweer, gelegen in het hart van Friesland, is gezegend met een rijke natuurlijke schoonheid. Varen op de Langweerder Wielen is niet alleen een plezier, maar biedt ook adembenemende uitzichten van het Friese landschap.

Voor wandelaars bieden de uitgestrekte groene velden een serene omgeving, terwijl fietsers kunnen genieten van goed onderhouden paden langs schilderachtige routes, die elke seizoensverandering weerspiegelen.

Historische Dorpskern van Langweer

Bij een bezoek aan Langweer voel je direct de rijke historie die het dorp uitademt. Terwijl je door de hoofdstraat slentert, kun je de oude architectuur bewonderen die getuigt van vervlogen tijden. De Lindebomen bieden een verkoelende schaduw, perfect voor een ontspannen wandeling. De lokale bakkerij, met zijn heerlijke geuren, nodigt uit voor verse broodjes en traditionele Friese lekkernijen.

Varen en Watersport

Met de Langweerder Wielen op steenworp afstand, is Langweer een paradijs voor watersportliefhebbers. Hier kun je een zeilboot of motorboot huren voor een dag op het water.

De meer avontuurlijke bezoekers kunnen kiezen voor windsurfen of kitesurfen. En voor degenen die op zoek zijn naar rust, biedt stand-up paddleboarding een serene waterervaring.

Toeristische Informatie en Souvenirs

Gelegen in de oude haven, biedt het VVV-kantoor van Langweer alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te plannen. Van kaarten van fietsroutes tot aanbevelingen voor lokale evenementen, het vriendelijke personeel staat klaar om te helpen.

En vergeet niet een souvenir mee te nemen als herinnering aan je bezoek!

Golfen in de Friese Natuur

Op slechts een korte rit van De Langweerder Molen bevindt zich een prachtige golfbaan, genesteld in het Friese landschap.

Of je nu een beginner bent die zijn swing wil verbeteren, of een ervaren golfer die op zoek is naar een uitdaging, deze golfbaan biedt het allemaal tegen de achtergrond van een rustgevende natuur.

Wandelen en Historie

Het landgoed Eysinga State is meer dan alleen een historisch herenhuis. Met zijn uitgestrekte tuinen, oude bomen en serene vijvers, is het de perfecte plek voor een middagwandeling.

De gebouwen en gronden vertellen een verhaal dat generaties overspant, en nodigen uit tot reflectie en waardering.

Even Ontsnappen aan de Dagelijkse Drukte?

De Langweerder Molen is meer dan zomaar een overnachtingsplek; het is een toevluchtsoord waar geschiedenis, rust en natuur samenkomen. Terwijl de oude wieken zachtjes draaien en de serene Friese lucht u omarmt, vindt u hier de rust die u zocht.

Ver weg van de hectiek van het alledaagse leven biedt een langer verblijf in deze unieke molen u de kans om écht te ontspannen, op te laden en de charmes van Langweer en haar prachtige omgeving in alle rust te verkennen.

Gun uzelf die welverdiende pauze en ervaar Friesland in zijn puurste vorm.

Reserveer nu uw verblijf en laat de dagelijkse sleur achter u.

Boeking indienen

Beschikbaarheid

Bekijk welke periode nog beschikbaar is

Beschikbaar
Geboekt
Wisseling
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31