De Geschiedenis van de Langweerder Molen

Sinds 1782 staat onze kenmerkende molen trots op de grens van Langweer en Boornzwaag. Vroeger in het bezit van de adellijke familie van Eysinga, heeft deze molen generaties lang gediend als polder- en roggemolen.

De Renovatie in 2010

Onze molen heeft in 2010 een ingrijpende renovatie ondergaan. Hierdoor hebben wij een perfecte balans kunnen vinden tussen het behouden van de authentieke uitstraling en karakter en het introduceren van modern comfort voor onze bezoekers.

Onze Missie

Verbinding van Verleden en Heden

Wij streven ernaar om bezoekers een nostalgische ervaring te bieden, terwijl ze genieten van moderne gemakken. Door in onze molen te verblijven, krijgt u een uniek inzicht in de rijke geschiedenis van deze plek, gecombineerd met het comfort van vandaag.

Duurzaamheid en Behoud

Ons Engagement voor de Molen

De Langweerder Molen is niet alleen een overnachtingsplek, maar ook een stukje levende geschiedenis. Wij zetten ons actief in voor het behoud en onderhoud van de molen, zodat toekomstige generaties hier ook van kunnen genieten.

Kom Bij Ons Langs!

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van de rijke geschiedenis en het heden van de Langweerder Molen. Boek uw verblijf en ervaar zelf de unieke charme van deze prachtige plek.

Bekijk Onze Jaarrekening en Beleidsplan

U kunt onze meest recente jaarrekening, beleidsplan en financiële rapporten inzien door hier te klikken.